0186 849 979
info@toprbs.nl

Eenvoudige tools voor klantenbinding

  • Gebruik een digitale klantenkaart.
  • Beloon je klanten.
  • Koppel je webshop aan je kassa. 
  • Integreer mobiel bestellen.
  • Stuur digitale vouchers of kortingscoupons naar je klanten.

Het kan allemaal met deze kassa.

Meer weten neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Doe je voordeel met de bestaande technieken

Je hoort veel mensen klagen over het winkelbeeld dat veranderd. En het is een feit dat dit zo is. Er wordt steeds meer online gewinkeld. Dit is heel vervelend voor iedereen die ook een winkelpand heeft. Tenminste als je geen gebruik maakt van de online situatie.

Zorg dat je dus OOK online bent en combineer “the best of both worlds”. Laat je klanten zich aansluiten bij jouw onderneming (jouw community) Gebruik een klantenkaart die ook benaderbaar is met je mobiele telefoon door middel van QR-code indentificatie. Zo is er voor elke leeftijd een oplossing. Oudere mensen werken vaak liever met een fysieke klantenkaart terwijl de jeugd alles met hun mobiel doen.

Uiteindelijk gaat het nog steeds om “ Ken je klant” want pas dan weet je hoe je hem of haar kunt bereiken.

Hoe doe je dat? Hoe leer je je klant kennen? Door te zorgen dat je registreert wat de klant bij jou doet en door te blijven polsen/vragen waar de behoeften liggen. Met deze informatie kun DAT kunt doen waar je klant behoefte aan heeft. Dan krijg je een win-win situatie die beloning oplevert voor je klant en omzet voor jou!

We leven in een tijd waarbij de techniek heel veel kan betekenen, doe er je voordeel mee.

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden en de kosten. U start al met een digitale klantenkaart vanaf 14,95 per maand. En de eerste 60 dagen krijgt u geheel kostenloos de beschikking over de benodigde software.